1. Företagslån
  2. Fakturino

Fakturino - Jämför företagslån från flera banker

Med Fakturino kan du enkelt jämföra företagslån från flera banker. Det kan ge till ett företagslån med låg ränta och hitta det som passar ert företag bäst.

Översikt

BetygStjärna 3.8 hos Trustpilot (5 omdömen)
Minsta lånebelopp25 000 kr
Högsta lånebelopp60 000 000 kr
Löptid1 mån till 5 år
KreditupplysningGenom UC
Organisationsnummer556871-3019
FactoringErbjuder factoring

Kontaktuppgifter

Fakturino Sverige AB
Gjörwellsgatan 30
Stockholm
112 60 Sverige
Telefon: 08-400 20 444
E-post: info@fakturino.se

Lägsta krav

  • Land: Svenskt registrerat bolag
  • Bolagsform: Enskild firma, Handelsbolag, Kommanditbolag och Aktiebolag
  • Säkerhet: Krävs inte
  • Personlig borgen: Krävs eventuellt
  • Betalningsanmärkningar: Kan accepteras
  • Skuldsaldo hos Kronofogden: Nekas

Om Fakturino

Fakturino är till skillnad från andra kreditgivare en jämförelsetjänst där du som företagare kan få flera låneförslag från upp till 18 olika kreditgivare med enbart en kreditupplysning genom UC.

Det kostar ingenting att ansöka om företagslån via Fakturino. Antingen kan du välja att ansöka online och jämföra bland kreditgivares prisförslag direkt på Fakturinos webbplats, eller kontakta deras kundservice som kan hjälpa ytterligare.

När du ansöker online och vill jämföra bland olika kreditgivares offerter får du normalt ett svar inom 24 timmar. Generellt kan man säga att det lånebelopp företag kan ansöka om hos Fakturino är mellan 25 000 kronor och 6 000 000 kronor. Återbetalningstiden är allt från 1 månad upp till 5 år.

De erbjuder därför möjligheten att låna pengar till företag både som en ringa och kortsiktig lösning men också som en mer långsiktig lösning på ett likviditetsproblem.

Ytterligare är ansökan inte bindande. Det är inga problem med att välja att inte teckna ett lån efter att man har ansökt.

De uppgifter som man behöver fylla i vid en första ansökan är för- och efternamn, organisationsnummer, önskat lånebelopp, återbetalningstid, vad lånet avser, en e-postadress och ett telefonnummer.

Fakturinos logga
Fakturinos logga

Kredit och ansökan

Fortsätter vi med vad Fakturino kan erbjuda dig som företagare och hur ansökningsprocessen ser ut får vi ett gediget erbjudande och en smidig process.

Ansöker man om ett företagslån får man normalt ett svar med upp till 18 kreditgivares prisförslag inom 24 timmar.

Att ansöka kostar ingenting och en ansökan är inte bindande. Det här medför att du kan känna dig trygg i att våga ansöka och se offerter och ett låns totala kostnad innan du behöver ta steget att signera och ingå ett kreditavtal.

Ansökan sker online. Fakturino genomför kreditupplysning genom UC. Tillsammans med kreditupplysningen och informationen som du själv tillhandahåller tar varje kreditgivare ett beslut som Fakturino sedan framför till dig.