1. Företagslån
  2. Blogg

Blogg

Vi har sammaställt viktig och lärorik information för olika saker omkring de företagslån som man kan hitta information om hos oss. Ett inlägg kan gå igenom hur man kan tolka information och vad som är viktigt att tänka på.

Vår blogg kan hjälpa dig att hitta bäst företagslån och kan göra att du känner dig trygg när kreditgivare pratar om räntor, avgifter och löptider.

Starta enskild firma

2020-02-07 av Patrik Andreasson

Att starta eget kan vara både spännande och överväldigande på samma gång. Ska du starta eget företag och starta enskild firma finns det mycket att tänka på och en hel det beslut att ta.

Att göra en SWOT-analys

2020-02-06 av Patrik Andreasson

SWOT-analys är ett hjälpmedel för dig att planera ert företags styrkor, svagheter, möjligheter och hot. Det är ett sätt att få en strategisk översyn.

Din checklista för att starta eget företag

2020-02-01 av Patrik Andreasson

Ta del av och checka av alla viktiga steg för att starta eget företag. Att starta eget och lyckas krävs att du är förberedd.

Starta företag - 7 saker du inte ska göra

2020-01-28 av Patrik Andreasson

Att veta vad du ska göra är minst lika viktigt som att veta vad du inte ska göra. Lär dig om 7 misstag du inte ska göra när du startar företag.

Starta företag

2020-01-27 av Patrik Andreasson

Starta eget företag innebär att du kan ta ansvar för din personliga utveckling och ekonomiska framtid. Starta företag innebär att du blir din egna arbetsgivare.

Företagsfinansiering - Banklån

2020-01-26 av Patrik Andreasson

Att hitta rätta företagsfinansiering kan vara svårt. Alla företag är olika och ett företagslån som passar ett bolag kanske inte passar ett annat.

Syftet är att man ska kunna känna sig trygg och självsäker i den ständigt utvecklande kreditmarknaden. Våra inlägg är uttömmande och går igenom steg för steg om det gällande ämnet.

Finns det frågetecken eller förslag till saker och ting som vi bör göra en guide och förklara kring, tveka inte att höra av er. Kontaktuppgifter finns allra längst ner.